Muzikale Kerstrondleidingen in Museum Speelklok

Contact

Adres:
Museum Speelklok
Steenweg 6
3511 JP Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

In de kerstperiode staat Museum Speelklok niet alleen in het teken van muzikale robots, maar ook helemaal in het teken van Kerst!

Kom in de koude wintermaanden samen naar Museum Speelklok en beleef een magische wereld vol muziek. Vanaf 11 december krijgen de Muzikale Rondleidingen, die dagelijks worden gegeven, een echt kersttintje. Zing mee met verschillende kerstliedjes zoals Jingle Bells, All I Want for Christmas Is You en O denneboom en laat je helemaal onderdompelen in de muzikale kerstsferen.

Speciaal voor de jonge bezoekers is er in de kerstvakantie, 22 december t/m 6 januari, nog meer kerstvertier! Stap na de Muzikale Kerstrondleiding de silent robot-kinderdisco binnen. Lichten uit, spotlights aan en dansen maar! Die voeten mogen van de vloer, want stilstaan is geen optie. Doe jij een echte robot-dansmove op de kerstmuziek die je in de oren klinkt? De silent disco is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Robots love Music
Naast de kerstactiviteiten is de tentoonstelling Robots love Music nog t/m 3 maart 2019 te bezoeken voor jong en oud. Ontdek dat robots niet alleen hersens, maar ook een hart hebben.

Reviews