Rocking Rollerz

Contact

Adres:
The Wall
Hertogswetering 183
3543 AS Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Let’s get groovy! Sinds augustus 2018 vind je het grootste rolschaatsparadijs van Nederland in The Wall in Utrecht: Rocking Rollerz. Op de 1150 vierkante meter grote baan krijgt rolschaatsen een geheel nieuwe dimensie. Onder begeleiding van de tofste beats en flitsende discolichten kunnen zowel beginners als gevorderden al dansend en rollend hun kunsten vertonen.

“Rocking Rollerz is voor The Wall een geheel nieuw concept. Een fantastische beleving voor jong en oud”, vertelt Barbara Ploeger van Propertize, eigenaar van The Wall. Op de enorme rollerdisco is alle ruimte om al rollend te dansen. Voor gevorderde rolschaatsers is er bovendien een highspeed blacklight lane waar zij zichzelf kunnen uitdagen om een snelheidsrecord te vestigen. “Door de combinatie van bewegen en plezier bereiken we alle doelgroepen en is Rocking Rollerz hét sportieve uitje voor jong en oud”, aldus Ploeger.

Populaire workout
Het rolschaatsen is met een grote comeback bezig. In de jaren zeventig en tachtig werd de sport voor het eerst populair, maar met inmiddels tien professionele rolschaatsverenigingen en tientallen rolschaatsbanen en -evenementen door het land, lijkt de hobby in Nederland populairder te zijn dan ooit tevoren.

Praktische informatie
Bezoekers kunnen hun eigen rolschaatsen meenemen naar de rollerdisco, maar het is ook mogelijk ze tegen een kleine vergoeding ter plekke te huren. Bezoekers kunnen moe en voldaan doorrollen naar de bar voor een verfrissend drankje en een hapje.

Een toegangskaartje kost €6,50, het huren van rolschaatsen €3,50 euro (maat 35 t/m 48).

Openingstijden
Elke vrijdag van 15:00 t/m 00:00 uur
Elke zaterdag van 15:00 t/m 01.00 uur
Elke zondag van 12:00 t/m 21:00 uur

Wanneer

  • elke vrijdagom 15.00 uur
  • elke zaterdagom 15.00 uur
  • elke zondagom 12.00 uur

Reviews