Robots vieren Kerst in Museum Speelklok

Contact

Adres:
Museum Speelklok
Steenweg 6
3511 JP Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

In de kerstperiode staat Museum Speelklok niet alleen in het teken van muzikale robots, maar ook helemaal in het teken van Kerst.

Silent robot-kinder-disco (22 december 2018 t/m 6 januari 2019)
Kom tijdens de kerstvakantie naar Museum Speelklok en beleef een magische wereld vol muziek. Stap na een bezoek aan de tentoonstelling Robots love Music de silent robot-kinder-disco binnen. Lichten uit, spotlights aan en dansen maar! Die voeten mogen van de vloer, want stilstaan is geen optie. Doe jij een echte robot-dansmove op de kerstmuziek die je in de oren klinkt?

Muzikale kerstrondleidingen (11 december 2018 t/m 6 januari 2019)
In de kerstperiode krijgt de Muzikale Rondleiding die ieder uur wordt aangeboden ook een echt kersttintje. De straatorgels, orchestrions en speeldozen spelen hun beste kerstplaten, boeken of rollen voor iedereen die het wil horen. Speciaal dit jaar speelt de Fotoplayer muziek van de Notenkraker. Kom genieten, zing mee met verschillende kerstliedjes zoals Jingle bells, All I Want for Christmas Is You en O denneboom en laat je onderdompelen in de muzikale kerstsferen.

Robots love Music
Natuurlijk is ook de tentoonstelling Robots love Music te bezoeken voor jong en oud. Bezoek de interactieve tentoonstelling en kom erachter dat robots niet alleen hersens, maar ook een hart hebben.

Wanneer

  • Het museum is gesloten op: maandag, nieuwjaarsdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag.

Reviews