Mini warenhuis: Pop-up Gaard

Contact

Adres:
Wenenpromenade 60
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

POP-UP GAARD verrast en inspireert op 300m2 conceptstore.
Ontwerpers, Nederlandse bodem, design, kaarsen, kaarten, kussens, lifestyle, sieraden, wonen, woon accessoires, vloerkleden, prints, sjaals, accessoires, speelgoed.

Maak een statement met originele lifestyle items van zowel jong talent als bekende ontwerpers.

POP UP GAARD heeft de mooiste en meest creatieve ontwerpen van designers voor u geselecteerd. Producten die een verhaal vertellen en niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn, die verrassen en inspireren, maar tóch betaalbaar zijn. POP-UP GAARD spoorde ze voor je op, geeft ze een podium en biedt jou de kans om deze te ontdekken. Vanaf vrijdag 23 november tot en met zondag 23 december gemakkelijk voor jong en oud cadeaus inslaan.

Een cadeautje uitpakken of geven aan een ander

Je haalt de strik eraf en opent het. Een verrassing speciaal voor jou. Dit cadeautje is met liefde en aandacht gemaakt door een kunstenaar of ontwerper uit Nederland, met een eigen uniek verhaal. Wij vertellen je graag dit verhaal, of loop door deze bundel van verhalen in onze winkel. Kom een kijkje nemen en laat je inspireren door keramiek, accessoires, prints, kunst, toys en mode in de Pop-up Gaard. Met o.a. Janneke's warmtesjaal, Iris Nijenhuis, Nikkie wester,, Qnoop, Draaj, Tim van der Weerd, Bart Koppe, Keilief, Britt Dorenbosch, Kaerel, De Snorfabriek, The paperpress, Henk maakt
dingen, Packbag, Lemon Poppy, Elegast Distillery, Pieper bier, Mesjokke, Studio Hinke Weikamp, Menno Anker, Studio pillah, Argibald, Stook, Laura van den Bosch, Ikonic toys, Mr. Starsky.

Ruim 300m2 op de Wenenpromenade

Een droom die werkelijkheid wordt voor Cynthia Boom. De kans om 300m2 winkeloppervlakte in te vullen met producten van Nederlandse bodem waar je blij van wordt. In november 2012 startte zij Studio Kars+Boom. Haar liefde voor kunst en mooie ontwerpen brengt haar bij de mooiste, meest originele producten van startende ondernemers en kleine merken. Haar vondsten bracht ze al eerder samen @POP-UP Gaard bij de ateliers de Kersenboomgaard, samen met Kim van der Zijde.

Reviews