Winter Utrecht

Op 9 november 2018 start weer een nieuwe editie van Winter Utrecht. Vanaf november bruist de stad van de evenementen, kerstmarkten en festivals. Utrecht nodigt je uit om gedurende tien weken de winterse sfeer te komen proeven. Bezoek kleine intieme muziekoptredens, ga naar een kerstmarkt of kom lekker eten in een van de vele restaurants in de stad of tijdens een culinair festival. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen rondom Sinterklaas en in de kerstvakantie: bezoek de Sint in zijn werkkamer of ga naar het Sinterklaasfeest,  kom schaatsen, doe een kerstspeurtocht of ga lekker kerstknutselen. We hebben hier alle activiteiten voor je verzameld.

Highlights

Winterse hoogtepunten

Enkele winterse hoogtepunten: Sint Maarten Parade, Knus winterfestival, familievoorstelling Alone@Home in de Stadsschouwburg; Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar; schaatsen in het Spoorwegmuseum tijdens Winterstation; het in kerstthema gehulde nijntje wintermuseum of het Kerstival in het museum Catharijne Convent. 

Meld je aan!

Op deze website komt uiteindelijk het complete winterprogramma te staan.
Musea, organisaties en ondernemers kunnen hun winterse aanbod aanmelden. Aanmelden is gratis. Inschrijvingen voor organisaties die winterse evenementen organiseren gedurende deze periode kunnen zich nu opgeven tot 9 november. 

 

Contact