Weekendje weg in de zomer - Bezoek een festival, ontdek fijne terrasjes of vaar over de Oudegracht

Waarom maar een dagje naar Utrecht, als je ook een weekendje kunt genieten van al het moois dat de Domstad te bieden heeft? De zomer is gearriveerd en dat is hét perfecte moment om langs te komen: er worden weer volop festivals georganiseerd, de terrassen zijn extra gezellig en er kan weer heerlijk door de grachten gevaren worden!

Op deze pagina hebben we de beste redenen voor een weekendje Utrecht voor je op een rijtje gezet. Makkelijk, zo weet je precies waarom je langs moet komen en wat er te beleven valt. 

Activiteitenkalender

Tips voor de zomer

Utrecht in 1 minuut

Om alvast een beetje te proeven van Utrecht hebben we een leuke teaser voor je, waarna je niet meer om een bezoek aan de Domstad heen kunt!

10x festivals

In Utrecht is er altijd wel een festival dat bij je past. Wij hebben de leukste van deze lente voor je op een rijtje gezet. Welk festival vind jij echt te gek?

10x fietsroutes

Utrecht houdt van fietsers en fietsers houden van Utrecht. We hebben een aantal mooie fietsroutes voor je uitgezocht waarmee je de stad nóg beter leert kennen!

5x De Stijl

Heel 2017 staat Utrecht in het teken van Mondriaan to Dutch Design. Kunststroming de Stijl, o.a. bekend door Gerrit Rietveld en Piet Mondriaan, bestaat namelijk 100 jaar!

Boek weekendje weg

Om het je nóg gemakkelijker te maken, hebben we een link gelegd met weekendjeweg.nl zodat je overzichtelijk en snel je overnachting regelt.

Geïnteresseerd in een arrangement? - We hebben een aantal mooie deals voor je geregeld!