Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Contact

Adres:
Berlijnplein 100
3541 CM Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

In Pathé Utrecht Leidsche Rijn  vinden naast films en theatervoorstellingen ook zakelijke evenementen plaats.

De Pathé Utrecht Leidsche Rijn locatie is zowel bioscoop, theater als congreslocatie. Moderne, eigentijdse gebouwen onder bijzondere architectuur, waar mensen naartoe komen voor informatie én voor entertainment. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn 'de Sterrenkijker’ is een modern gebouw met 7 zalen (1867 stoelen) en sfeervolle foyers. De grootste zaal heeft ruim 660 stoelen. Het dak biedt ruimte voor een groot dakterras met uitzicht op de skyline van Utrecht. Pathé Utrecht Leidsche Rijn ligt aan het Berlijnplein, het nieuwe Leidsche Rijn Centrum, aan de kap van de landtunnel A2. 

Pathé Utrecht Leidsche Rijn biedt een aantrekkelijk filmprogramma, met voor ieder wat wils. Je kunt dagelijks kiezen uit 20 tot 25 verschillende filmtitels. Van familiefilm tot artfilm en van actiefilm tot romantische komedie. Onze events zijn onderverdeeld in drie labels: 

Screen Events - opera, ballet, theater en concerten live via satelliet vanuit New York, Parijs, Moskou en Londen. 

Stage Events - live on stage in Pathé Utrecht Leidsche Rijn vinden diverse optredens plaats als o.a. concerten, lezingen en master classes. 

Film Events - regelmatig organiseren we bijzondere filmevenementen, zoals Ladies Nights, Literaire avonden, feestelijke premières met acteurs en regisseurs en premières voor kinderen en tieners. 

 Berlijnplein

Naast Pathé Utrecht Leidsche Rijn ligt de Berlijnplaats. Op de Berlijnplaats is een mooi stukje oude architectuur te zien, namelijk de oude perronoverkappingen van het Centraal Station. 

Reviews