Hotel Theater Figi

Contact

Adres:
Het Rond 2
3701 HS Zeist
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Het beste van een hotel, theater, bioscoop, restaurants en congrescentrum onder één dak. Op deze inspirerende locatie grenzend aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met haar rijke geschiedenis wordt u ontvangen met de betrokken gastvrijheid en expertise waar familiebedrijf Figi groot mee is geworden. In ons theatercafé, bent u welkom voor een gezellige borrel of hapje eten, bijvoorbeeld voor of na een film- of theatervoorstelling. Heeft u onze  huisbereide patisserie  al eens geproefd? Bezoek ook ons sfeervolle restaurant en geniet van de Frans georiënteerde kaart.

Hotel Theater Figi is een luxueus 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers variërend van singles tot luxe suites met een breed aanbod aan leuke hotel arrangementen. Alle hotelkamers bieden een tv, telefoon, werkruimte, safe, haardroger, broekpers, gratis WiFi (voor alle gasten) en vast internet, parkeren en toegang tot de fitness.

Parkeren
Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage met 275 plaatsen en heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als ook aan de Jufferstraat. Vanuit de parkeergarage kunt u Figi overdekt bereiken. Tarieven per uur: € 1,50 / dagdeel (6 uur): € 5,-. Hotelgasten parkeren gratis.

Hotel Theater Figi ligt in het centrum van Zeist, tegenover het Gemeentehuis en  Walkartpark.

Espressobar 
Hier kun je rustig genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Daarnaast kun je kiezen voor een lekker gebakje. Ook kun je hier terecht voor een lunch. De espressobar is dagelijks van 9.00 tot 22.00 uur geopend. 

OV
Figi is ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De NS heeft directe verbindingen met Schiphol, Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Bij het NS-station 'Driebergen-Zeist' (op ca. 3 kilometer van Figi) staan zowel taxi's, als bussen die vlak voor Figi (lijn 50, 71) stoppen.

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor