Kastelen, forten en landhuizen - Ontdek Utrechtse kastelen en buitenplaatsen

Utrecht wordt omringd door indrukwekkende burchten, forten en kastelen, waaronder het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar. Maak een tocht langs de monumentale forten en luister naar de boeiende verhalen over de Nieuwe Hollandse Waterlinie, of beklim het letterlijke hoogtepunt van de Utrechtse Heuvelrug: de Pyramide van Austerlitz.

Stadskastelen in Utrecht

Bon Voyage! Groeten uit The Golden Age of Travel

Een schitterende intieme tentoonstelling met een rijkdom aan reisnecessaires. Een turn-of-the-20th-century expositie waarin Baron Etienne van Zuylen en Barones Hélène de Rothschild bezoekers een intieme glimp geven in hun reisverleden en je meenemen naar een glorieus tijdperk waarin reizen een absolute luxe was, alleen weggelegd voor the happy few. 

Dagelijks t/m 29 september 2019

Lees meer op website Kasteel de Haar

Ontdek kastelen, forten en landhuizen in Utrecht regio

Ontdek unieke kastelen, forten en landhuizen in de regio Utrecht. Van Stadskasteel Woerden tot Kasteel Renswoude bieden bijzondere verhalen. Welke beroemde bewoners hebben hier gewoond, welke gasten zijn er op bezoek geweest, waar kun je heerlijk fietsen en wandelen, en welke evenementen vinden er plaats? 

Lees meer op de website voor regio Utrecht