Winkelen in Utrecht - Kom shoppen in de Domstad, óók nu.

Voor een dagje shoppen kom je naar Utrecht, óók nu. Wegens het coronavirus zijn er diverse maatregelen getroffen in de stad om veilig shoppen mogelijk te maken. Houd rekening met eenrichtingsverkeer, beperkt bezoek in de winkels en langere wachttijden. Wees welkom en houd rekening met elkaar, dan shoppen we veilig samen!

Wanneer ga jij naar de stad?

Veilig winkelen doen we samen. Wegens de maatregelen die we moeten nemen rondom corona is het óók in de binnenstand belangrijk dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden. Zeker nu is het noodzakelijk het goede moment voor je boodschappen te kiezen. Op welk tijdstip ga jij naar de stad? Wanneer is het écht druk in het centrum? 

Kies je winkel-moment!

Shop lokaal!

Samen houden we de ondernemers in onze stad sterk. Utrecht biedt fantastische lokale winkels met de mooiste producten. De ondernemers uit de stad initieren bijzondere initiatieven in dit coronatijdperk. Zorg voor elkaar en ontdek de leukste producten. 

Ontdek de lokale ondernemers

Winkelgebieden

Op zoek naar een overdekt winkelcentrum, boetieks, speciaalzaken of grote merken?

Markten in Utrecht

Van biologische producten tot shoppen voor de mooiste stofjes: dit zijn de leukste markten van Utrecht.

Puha shopping route

Ontdek de Puha shop route door Utrecht, vol met verrassende boetieks en exclusieve winkels.

Openingstijden

Utrecht kent ruime openingstijden, zodat je altijd terecht kunt voor shopplezier.

Boetiekjesroute

In Utrecht vind je veel leuke en unieke boetiekwinkels. Om je kennis te laten maken met het bijzondere aanbod van Utrecht stelden we deze route voor je samen. Ontdek de leukste lokale winkels!

Ontdek de route