De Utrechtse Bazaar

Contact

Adres:
Groenewoudsedijk 6
3528 BG Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Sinds 1981 is de Utrechtse Bazaar iedere zaterdag en zondag de gezelligste overdekte markt van Nederland. Met 10.000 m2 hal is er plek voor vele honderden kramen! Met het ruime aanbod van nieuwe, 2ehands en verse producten uit alle windstreken biedt de Utrechtse Bazaar dé ingrediënten voor een gezellig dagje uit voor jong en oud.

Bovendien kun je je heerlijk laten verwennen op de Utrechtse Bazaar. Wil je nog even naar de kapper, mooi verzorgde én versierde nagels, of een heerlijke schoonheidsbehandeling? Ook dat kan op de Utrechtse Bazaar!

Moe van het shoppen? Strijk dan even neer op het horecaplein en geniet van een heerlijke vers bereide maaltijd en wat te drinken.

Vermaak

De Utrechtse Bazaar is veel meer dan alleen een markt. Muziek, live optredens, gratis bingo en leuke attracties voor kinderen (waaronder springkussens en een draaimolen) maken het tot een echt gezellig dagje uit!

Bezoek ons

De Utrechtse Bazaar is iedere zaterdag en zondag geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. Een entreekaartje kost slechts € 3,50, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang en parkeren is ook gratis! Natuurlijk heeft de Utrechtse Bazaar ook gratis WI-FI. Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem. De Utrechtse Bazaar heeft haar eigen bushalte en is vanaf Utrecht Centraal per bus bereikbaar met lijn 102 en 107. De halte zit op de Orteliuslaan bij het viaduct over de A2.

Wij hopen je binnenkort te zien op de Utrechtse Bazaar!

Reviews