IceBear Events

Contact

Adres:
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

IceBear Events verzorgt Segway tours door heel Nederland, België en Duitsland en natuurlijk ook in het prachtige Utrecht, waar het allemaal begon voor IceBear Events. 

Tijdens een Segway tour bij IceBear Events ontdekt u in 1,5uur de meest prachtige plekjes van Utrecht. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs krijgt u eerst een korte instructie waarna wij een prachtige tour maken door de oude binnenstad en/of langs de vecht. 

De tours starten niet om een bepaalde tijd, u bent helemaal vrij om zelf een starttijd te kiezen. Wel dient deze een redelijke tijd van tevoren geboekt te worden. Een Segway tour start vanaf €39,50 p.p. 

Naast de Segway tours verzorgen wij nog tal van andere activiteiten in Utrecht zoals de E-Battle, een spannende citygame op onze elektrische scooters of een potje Urban Street Golf dwars door de straten van Utrecht! Gegarandeerd een leuke middag!

Kijk voor meer informatie op onze website www.icebearevents.nl of neem contact op met ons via info@icebearevents.nl of 030 707 08 21. 

Reviews