Greenjoy sloepverhuur

Contact

Adres:
Wittevrouwensingel, ter hoogte van nr. 58
3572 CB Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Waarom varen leuker is in de herfst

Waar varen in de zomer voor iedereen volstrekt logisch is, beseffen ook steeds meer mensen dat het varen in de herfst nog veel leuker kan zijn. En niet alleen omdat het dan niet zo druk is op het water en het huren van een sloep goedkoper is.

Als je het een beetje droog treft en goed aankleedt heb je de tijd van je leven, want dit is zonder twijfel het mooiste jaargetijde van het jaar… Je waant je in een sprookje als je over het rustige water glijdt, aan weerszijden begeleid door prachtige herfstkleuren. Op de Kromme Rijn kun je eindeloos genieten van typische herfsttaferelen die je alleen vanaf het water kunt beleven. In de binnenstad vormen de rijke kleuringen een nieuw en uniek beeld van de stad. Extra sierlijk zijn de lichtkunstobjecten die ’s avonds enkele bruggen en tunnels voorzien van een extra dimensie.

Om even op te warmen is het extra leuk om tijdens de vaartocht een korte stop te maken voor een kop warme chocolademelk, koffie, een rood glas wijn of iets sterkers. Eventueel met een warme kop soep, een schaal bitterballen, of meer. Heerlijk knus. Natuurlijk is het ook een leuk idee om zelf een thermoskan en lekkernijen mee te nemen. Én kleedjes, zodat het lang gezellig blijft!

Prijzen

  • Reserveren gaat via de website van Greenjoy en bij de reservering zie je gelijk wat de kosten zijn. Ze hanteren variabele tarieven. Zo is doordeweeks varen goedkoper dan in het weekend en krijg je op maandag- en dinsdagochtend extra voordeel.

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor