Rederij Schuttevaer

Contact

Adres:
Oudegracht 85
3511 AD Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Een bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder een rondvaart met Rederij Schuttevaer. Al meer dan 50 jaar vaart Rederij Schuttevaer door de grachten van Utrecht en vertelt over het heden en verleden van de van oorsprong Romeinse stad Utrecht. Deze rondvaart neemt je mee langs de mooiste geveltjes, de groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders, de middeleeuwse wasplaatsen, verschillende Utrechtse musea en natuurlijk de statige Domtoren.  

Laat je verrassen door de even fraaie als oude bruggen, verbaas je over de zeldzame werfmuurbegroeiing en raak vertederd door de sprekende beeldhouwwerkjes aan de voet van de Pyke Koch straatlantaarns. Stap aan boord op een van de rondvaartboten en geniet van de natuur en cultuur die deze oude stad te bieden heeft.

Rederij Schuttevaer maakt ook prachtige boottochten over de Vecht, Kromme Rijn en Hollandse IJssel. Voor bedrijfsuitjes, bruiloften en familiefeesten zijn er speciale arrangementen.

Openingstijden

  • dagelijks11.00 - 17.00 uur
  • Vertrek is op alle hele uren

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Geen faciliteiten Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Faciliteiten zijn beperkt toegankelijk Voor doven of slechthorenden Geen faciliteiten Voor bezoekers met een assistentiehond Toegestaan