Uitgaan in Utrecht - Ontdek het bruisende nachtleven

Utrecht is een levendige stad waar het vaak tot in de laatste uurtjes gezellig is. Doordeweeks kom je in de vele cafés en kroegen vooral veel studenten tegen, maar in de weekenden is de dansvloer voor iedereen. Van bruine kroeg tot discotheek, Hollandse meezingers tot dansbare techno en van bier tot gin tonic: uitgaan in Utrecht is net zo divers als het publiek.

Wegens de maatregelen rondom het coronavirus worden er op dit moment extra maatregelen getroffen rondom de horeca. Vanaf 1 juni zal de horeca in Utrecht (gedeeltelijk) open voor bezoekers. Hoe café's, restaurants, terrassen en uitgaansgelegenheden hiermee om gaan check je op de website van de desbetreffende gelegenheid. Houd rekening met vooraf reserveren en een beperkt aantal plaatsen.

In het centrum van de Domstad zijn veel kroegen en cafés te vinden, maar echt feesten doe je op Strand Oog In Al, tijdens een zomerfestival en in TivoliVredenburg; het muziekpaleis van Utrecht. In dit markante gebouw aan het Vredenburg vind je de beste feesten, concerten en festivals onder één dak.

Voor een leuk avondje uit

Uitgaansroute

Een avondje uit in Utrecht? Van meezingers tot techno, van bier tot cocktails, Utrecht heeft het allemaal. Lees hier over de leukste plekjes in de stad om drankjes en dansjes te doen!

Op stap