Herfst in Utrecht

Vier de herfst in Utrecht! De zomervakantie is voorbij, de scholen zijn begonnen en de temperatuur daalt gestaag. Wij zochten de leukste activiteiten, locaties en evenementen in Utrecht voor je uit. Veel plezier!

Gooi het van je af

Mitland Bowling

Mitland bowling is de gezelligste activiteit in Utrecht tijdens deze herfst. Of je nou met vrienden, familie, collega’s komt of een leuk kinderfeestje wilt organiseren. Voor jong én oud is Mitland bowling al jarenlang een sfeervolle locatie!

Bijlwerpen in Utrecht!

Beleef de energie van het gooien met een echte bijl! Boek jouw workshop Real Axe Throwing en strijd tegen je vrienden. Vlakbij Utrecht Centraal, gratis parkeren en veilig voor iedereen.

JEU de Boulesbar

Door de echt Fransozen 'Petanque' genoemd. Bij JEU kan je niet om de bites, boules en beers heen! Met maar liefst 11 indoor en 2 outdoor jeu-de-boulesbanen zijn ze dé boulesbar van Nederland. 

Hoger dan ooit

De Dom zelf is natuurlijk nog altijd zijn 112 meter hoge zelf. Maar vanaf deze herfst vind je het uitkijkpunt hoger dan ooit. Onze toren blijft nog een tijdje in de steigers staan, maar dat betekent niet dat ie niet te beklimmen is. Voor een helderder en hoger zicht dan ooit, is daarom met steigers een nieuw uitkijkpunt gemaakt. Komt dat zien!

Lees meer

Je bent zo het bos in

Vier de herfstvakantie buiten en ervaar wat Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zo uniek maakt met activiteiten voor jong en oud! Niet op een stoel in het klaslokaal of door een raam naar buiten staren, maar naar buiten de natuur in. In Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt het avontuur op je te wachten.

Lees meer

Eten & Drinken

Florin British Sundays

Proef elke laatste zondag van de maand t/m april onze special Florin British Sundays! Met een special gerecht unique en een primeur in Nederland en dus alleen hier verkrijgbaar: THE YORKSHIRE PUDDING SUNDAY ROAST WRAP - een traditioneel British Sunday roast dinner in wrapvorm met een verschillende dessert elke editie!

Flaming One24 vulcano

Of je nu uitgaat met vrienden, gaat borrelen met collega’s of indruk wilt maken op je date: met een avond cocktails drinken zit je altijd goed. Voor heerlijke cocktails die nét even anders zijn, ben je bij One24 aan het juiste adres. Hier vind je op de kaart geen saaie mojito of tequila sunrise, maar cocktails zoals je ze nog nooit eerder dronk.

Wandelen tussen herleefd erfgoed

Vera Wandelt houdt haar eigen website bij met wandelingen. Deze keer koos ze voor de route “Herleefd erfgoed” uit de gids “Utrecht acht keer anders” van Gerard Goudriaan met als startpunt station Utrecht Centraal, diverse horeca onderweg en mogelijkheden in de binnenstad en daarbuiten.

Lees meer

Musea & Tentoonstellingen

Waarom varen leuker is in de herfst

Waar varen in de zomer voor iedereen volstrekt logisch is, beseffen ook steeds meer mensen dat het varen in de herfst nog veel leuker kan zijn. En niet alleen omdat het dan niet zo druk is op het water en het huren van een sloep goedkoper is.

Lees meer

Sloep huren Herfstdeal

Kom varen door de winterse grachten; volledig overdekt en verwarmd! Met onze aantrekkelijke herfst- en winterdeal geniet jij extra voordelig van de gezellige grachten!

Lees meer

Herfstagenda