Top restaurants

De Domstad bezit een groot aanbod van goede en gezellige restaurants. Omdat dit aanbod zo groot is zijn de beste restaurants op een rijtje gezet zodat je culinair kunt genieten wanneer je Utrecht bezoekt. Door de grote variatie in keukens zit er voor elke fijnproever wel iets geschikts tussen! Deze selectie is gebasseerd op de toprestaurants van iens.

Heron

Puur en eerlijk eten kan bij Héron Petit Restaurant.

Podium onder de Dom

In de keuken van Podium onder de Dom gaan ze voor ambachtelijk werk. Iedere dag worden alle gerechten vers bereid met eigen producten. 

Simple

Restaurant Simple. is gelegen in het mooie museumkwartier, een kleine 10 minuten lopen vanaf het centraal station.

Restaurant Karel 5

Restaurant Karel 5 is onderdeel van het Grand Hotel Karel V en gelegen in een monumentaal klooster in de historische binnenstad.

El Qatarijne

El Qatarijne restaurant wordt gekenmerkt door een ”Classic meets Modern ambiance met houten vloeren en een vintage interieur”

De Keuken van Gastmaal

De Keuken van Gastmaal gelooft in duurzaam ondernemen, dit doen we met een kleine kaart en ingrediënten uit het seizoen (die in het gunstigste geval biologisch zijn én uit de buurt komen).

Piatto

Piatto is een plek waar Italiaanse wijn met mooie op smaak gebrachte kleine Italiaanse gerechten samen gaan.

Restaurant Wilhelminapark

Toegankelijkheid, een vriendelijke balans in de prijs ten opzichte van de kwaliteit en informele correcte service zijn begrippen voor Restaurant Wilhelminapark.