Steun de keukens

Welke restaurants in Utrecht zijn nog open voor afhaal of bezorgen? Check het op de lijst of voeg een restaurant toe. Voor als je je favoriete restaurant een hart onder de riem wil steken, of gewoon, omdat je geen zin hebt om te koken.

Steun de keukens Utrecht

Openingstijden en drukte centrum

Veilig winkelen doen we samen. Oók in de binnenstand belangrijk dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden. Zeker nu is het noodzakelijk het goede moment voor je boodschappen te kiezen. Op welk tijdstip ga jij naar de stad? Wanneer is het écht druk in het centrum? 

Kies je moment

Steun de lokale horeca - Én eet iets lekkers..

Steun de Voedselbank

De Voedselbank komt producten te kort. Waardoor zij straks wellicht geen pakketten meer kunnen uitgeven. Graag ontvangen ze houdbare en verse producten om hun pakketten mee te vullen. 

Bekijk hoe jij kunt helpen

Help elkaar

Utrecht, help je mee?

Er zijn voorlopig nog geen vaccins en antivirale geneesmiddelen beschikbaar tegen het coronavirus. Het UMC Utrecht start een onderzoek naar de werking van het afweersysteem bij patiënten met corona. Aan hen kan hierdoor met de inzet van bestaande geneesmiddelen een behandeling op maat worden geboden. Hoe sneller het benodigde geld beschikbaar is, des te eerder de onderzoekers de juiste behandeling kunnen vinden. Start een actie of doneer en deel de actie: utrechttegencorona.nl

Utrecht Tegen Corona

FC Utrecht Helpt

In deze ongekende tijden ontstaan er gelukkig ook mooie initiatieven. Wil jij hulp bieden óf heb je juist nu een extra hand nodig? FC Utrecht heeft een liefdevol platform gelanceerd: FC Utrecht Helpt.

FC Utrecht Helpt

Kunst & Cultuur - Op het gebied van kunst & cultuur is er óók nu nog genoeg te beleven.