Utrecht, help je mee?

Er zijn voorlopig nog geen vaccins en antivirale geneesmiddelen beschikbaar tegen het coronavirus. Het UMC Utrecht start een onderzoek naar de werking van het afweersysteem bij patiënten met corona. Aan hen kan hierdoor met de inzet van bestaande geneesmiddelen een behandeling op maat worden geboden. Hoe sneller het benodigde geld beschikbaar is, des te eerder de onderzoekers de juiste behandeling kunnen vinden. Start een actie of doneer en deel de actie: utrechttegencorona.nl

Utrecht Tegen Corona

Vier vakantie in Utrecht

Of je nu zonaanbidder of avonturier bent, een culinaire roadtrip wilt maken of op safari wilt. Deze zomer kan het in Utrecht. We nemen je mee langs de vele terrassen, winkelstraatjes, musea, parken en hotspots van onze stad.

vakantieinonsstadsie.nl

Steun de lokale horeca - Én eet iets lekkers..

Wanneer ga jij naar de stad?

Veilig winkelen doen we samen. Wegens de maatregelen die we moeten nemen rondom corona is het óók in de binnenstand belangrijk dat we 1,5 meter afstand van elkaar houden. Zeker nu is het noodzakelijk het goede moment voor je boodschappen te kiezen. Op welk tijdstip ga jij naar de stad? Wanneer is het écht druk in het centrum? 

Kies je moment

Steun de Voedselbank

De Voedselbank komt producten te kort. Waardoor zij straks wellicht geen pakketten meer kunnen uitgeven. Graag ontvangen ze houdbare en verse producten om hun pakketten mee te vullen. 

Bekijk hoe jij kunt helpen

Help elkaar

FC Utrecht Helpt

In deze ongekende tijden ontstaan er gelukkig ook mooie initiatieven. Wil jij hulp bieden óf heb je juist nu een extra hand nodig? FC Utrecht heeft een liefdevol platform gelanceerd: FC Utrecht Helpt.

FC Utrecht Helpt

Samen sporten vanuit huis

Doneer een leerkans

Geef kinderen een leerkans. Maar liefst 10% van de Nederlandse huishoudens heeft gaan laptop of desktop beschikbaar. Doneer nu eenvoudig je laptop, tablet of telefoon via het platform van Stichting It4kids.

Doneer

Kunst & Cultuur - Op het gebied van kunst & cultuur is er óók nu nog genoeg te beleven.