VVV Informatiecentrum

Aan de voet van de beroemde Domtoren vind je het centrale informatiepunt van de stad Utrecht. Hier kun je terecht met al je vragen. De adviseurs van het VVV Utrecht Informatie Centrum helpen graag met het boeken van tickets, rondleidingen, routes en hotels, en inspireren je met advies en informatie.

Ben je op zoek naar een bijzonder aandenken of cadeau? In de winkel zijn ook de leukste Utrechtse souvenirs te koop, nijntje-artikelen, evenals verschillende cadeaubonnen voor voorstellingen, overnachtingen en diners.

VVV assortiment - een impressie van de Utrechtse musthaves

Waterwegen Utrecht (aardewerk)

De Waterwegen zijn handgeschilderd en geproduceerd door middel van oudhollandse technieken. De Waterwegen steken klassiek Delft’s Blauw in een modern jasje. Het is een uniek geschenk, of een passend aandenken aan ons mooie land.

Utrecht Horloges

Unieke Domkaarsen

Utrechtse knuffels

nijntje musthaves

Openingstijden VVV Utrecht Informatie Centrum

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Domplein 9, 3512 JC Utrecht

Aangepaste openingstijden VVV Utrecht voor 2018

Van 1 augustus tot en met 2 september is VVV Utrecht de gehele week (van maandag tot en met zondag) geopend van 10.00-18.00 uur.

Overige aangepaste openingstijden 2018
24 december: 10:00 - 16:00 uur / 25 & 26 december: gesloten
31 december: gesloten. De Domtoren is geopend van 11:45 - 16:00 uur voor tickets en toeristische informatie

Kunst in de VVV

Al gezien? Momenteel hangt het werk "Groenstrand' van multidisciplinair kunstenaar Kees Wennekendonk in de VVV op het Domplein. Het werk was vorig jaar te zien tijdens zijn expositie in het Centraal Museum. Meer over het werk van Kees is te vinden op www.keeswennekendonk.nl

Openingstijden Utrecht Infobalie - Centraal Station

Kom je net de trein naar Utrecht? Loop dan langs het Infopunt op het Centraal Station.

Maandag t/m zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00

Cadeaukaarten - Verkrijgbaar bij VVV Utrecht

Fietsroutes

Kom je van buiten de stad en heb je zin om er met de fiets op uit te gaan? Bij VVV Utrecht kun je al vanaf € 10 per dag een fiets huren. In de winkel kun je ook terecht voor de leukste fietsroutes in de omgeving.

Bekijk de routes

Stadwandelingen

Leer tijdens een wandeltocht Utrecht haar mysteries kennen, luister naar de volksverhalen en ontdek haar verborgen schoonheden. Ga zelf op pad met een wandelroute van de VVV, of maak een stadswandeling onder begeleiding van een ervaren gids.

Bekijk de opties