Ontdek Utrecht

Wat leeft er en gebeurt er in de Domstad? Ontdek Utrecht en lees alles over muziek, festivals, stranden, kunst en cultuur en vele andere activiteiten in en om de stad. Wat zijn de favoriete adressen waar Utrechters zelf graag komen? Je leest het hier. De snelste manier om Utrecht te ontdekken is op de fiets of met de Utrecht Region Pass waar je de meeste plekken in de regio Utrecht kunt bezoeken.

Gewoon een eenvoudig lagerbiertje? Nou, nee! Deze Utrechtse brouwerijen schenken pittige saisons, frisse blondbiertjes en bittere IPA's. Bonus: ze hebben alle vijf grote, zonnige terrassen!

Lees meer

De webredactie zocht speciaal voor jou uit op welke manieren je van de Domstad kunt genieten terwijl je dobbert over de prachtige grachten.

Lees meer

Er is niets lekkerder dan even te ontsnappen aan alle drukte van de stad door met je voetjes in het zand te genieten van een welverdiend drankje. Wij zochten voor je uit welke stadsstranden er in de Domstad zijn!

Meer lezen

wat zijn nou de typisch Utrechtse festivals die je niet mag missen als je een dagje (of misschien wel weekend) naar de Domstad komt? De redactie zocht het voor je uit en geeft je de beste festivaltips voor deze zomer!

Lees meer