Rotsoord

Rotsoord

In Utrecht Zuid vind je het voormalige industrieterrein Rotsoord, gelegen aan de Vaartsche Rijn en op 5 minuten lopen van het bekende Ledig Erf. Dit oude industriegebied heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een populaire hotspot onder Utrechters.

Borrelen aan het water

Sfeervolle terrassen aan het water waar je kan genieten van de zon, eten in een oude zaagfabriek en cocktails drinken in een loods: Rotsoord biedt talloze mogelijkheden. In een oude loods zit restaurant Le:en , waar je Aziatisch kan eten in tapasstijl en niet onbelangrijk: ze hebben een uitgebreide cocktailkaart. Borrelen doe je bij Klein Berlijn , een  creatief en cultureel eetcafé met een heerlijk terras aan het water. Kenmerkend voor het gebied is de watertoren, waar WT Urban Café & Kitchen huist. In dit restaurant kan je lunchen of dineren met een spectaculair uitzicht over de stad.

Appartementen en hotels

Rotsoord ontwikkelt zich op verschillende vlakken. Naast het brede aanbod aan restaurants en cafés komen er ook steeds meer woningen op het terrein. Van nieuwe appartement gebouwen met een industrieel uiterlijk, tot woningen in oude fabrieken. Ook wordt een oude Citroën garage momenteel omgebouwd naar een hotel met 172 kamers. Op zoek naar een fijne flexwerkplek terwijl je in Utrecht bent? Bij DAAR vind je ruimte om te werken en vergaderen.

Bereikbaarheid

Rotsoord bevindt zich op 2 minuten lopen van station Vaartsche Rijn af. Vanuit de binnenstad loop je binnen 10-15 minuten naar het gebied, een leuke route die je langs de Ooster- en Westerkade leidt.

Agenda

Adres

Rotsoord
Utrecht

Gerelateerde collecties