Filmtheater 't Hoogt

Contact

Adres:
Hoogt 4
3512 GW Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Van de buitenkant een middeleeuws monument, van binnen een intiem filmtheater en huiselijk café: Filmtheater 't Hoogt werd in 1973 opgericht en was daarmee het eerste filmhuis in Nederland. Tegenwoordig is 't Hoogt nog steeds één van de meest authentieke Nederlandse arthouse filmtheaters.

Bioscoop

’t Hoogt heeft drie filmzalen met brede doeken en voorzien van de modernste projectieapparatuur. Alles om de films zo goed mogelijk te laten zien. Het filmprogramma van ’t Hoogt is actueel: er worden de nieuwste arthousefilms vertoond, vooral Europese cinema en wereldcinema. Regelmatig gaat het om prijswinnende producties.

Café

Behalve bioscoop is ’t Hoogt ook een intiem café. In Café ‘t Hoogt, dat ook buiten de filmvertoningen om geopend is, kan je genieten van lokale producten, (biologische) bieren, wijnen en hapjes. Ook kan je er terecht voor heerlijke broodjes en biologische koffie. Het café is 7 dagen per week geopend voor een kop koffie of een borrel, de keuken is van dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur geopend voor lunch en diner

Reviews