Kanoverhuur Utrecht

Contact

Adres:
Oudegracht 275
3511 AM Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Stap direct op in het centrum aan de Oudegracht 4 aan de werf en verken de bruisende binnenstad van Utrecht met zijn prachtige grachten en wereldberoemde werven. Of volg de Minstroom of Amelisweerd route om de stilte en prachtige natuur van Utrecht te ervaren. Voor een onvergetelijk uitje combineer je het varen met één van de aangeboden arrangementen of een hapje en een drankje in een sfeervolle werfkelder.

Kanovaren kan al vanaf €6,00 p.p. per uur en maximaal €14,00 p.p. voor een hele dag. De prijzen zijn inclusief vaarkaart en een waterdichte tas.

De elektrische sloepjes van Kanoverhuur Utrecht zijn geruisloos en comfortabel, uitgerust met zitkussens (geschikt voor maximaal 8 personen). Na wat instructies zijn de bootjes gemakkelijk zelfstandig te besturen. De sloepjes zijn te huur vanaf €40,00 per uur per boot of tegen een voordeeltarief €75,00 voor 4 uur varen.

Maak uw vaartocht extra bijzonder en vaar samen met een gids (dag- en avond Trajectum Lumen) met kano of fluisterbootje vanaf €15,00 p. p. Of vergroot de teamspirit met een gps spelprogramma op het water met kano of fluisterbootje, voor €25,50 p.p.

Openingstijden:
Maandag 13.00-20.00 uur.
Dinsdag t/m zondag: 10.00 – 20.00 uur.
Afwijkende tijden buiten de openingstijden zijn na een reserveringsaanvraag in overleg mogelijk.

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor