Hotel Mitland

Contact

Adres:
Ariënslaan 1
3573 PT Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

De locatie van Hotel Mitland is onbeschrijfelijk mooi. Gelegen aan de fortgracht van Fort de Bilt, midden in park Voorveldse Polder lijkt het bruisende stadscentrum ver weg. Maar met de diverse snelwegen op steenworp afstand én de binnenstad op slechts acht minuten fietsen, ben je echter zo in de historische binnenstad van Utrecht.

Het hotel beschikt over 146 kamers en is van alle gemakken voorzien. Zo hebben alle kamers een koelkastje, airconditioning, koffie- en thee faciliteiten en een privé-kluis. Vrijwel alle badkamers beschikken daarnaast over een bad én aparte douche. Het gehele hotel beschikt bovendien over gratis en supersnel WiFi.

Luxe faciliteiten
Een overnachting bij Mitland staat garant voor een ontspannen verblijf. Gasten kunnen dagelijks kosteloos gebruik maken van het luxe binnenzwembad met whirlpool, solarium, sauna, Turks stoombad én de compacte fitnessruimte. En een bezoekje aan het restaurant en bowlingcentrum behoren ook tot de opties.

Hotel Mitland heeft een eigen parkeergelegenheid.

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Geen faciliteiten Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Bijna alle faciliteiten zijn toegankelijk Voor doven of slechthorenden Informatie is visueel aangegeven Voor bezoekers met een assistentiehond Toegestaan