TivoliVredenburg

Contact

Adres:
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

In het centrum van Utrecht staat TivoliVredenburg: een uniek uitgaanscomplex dat gebouwd is voor alle soorten muziek en uitgaan.

Muziekpaleis
Het grote, moderne muziekpaleis TivoliVredenburg heeft vijf zalen met perfecte akoestiek voor symfonische muziek, popmuziek, jazz, kamermuziek en dance. Niet eerder is in Europa een nieuw gebouw neergezet waar álle muziekliefhebbers elkaar van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht kunnen ontmoeten. Het programma varieert van kinderconcerten tot matinees en van heavy metal tot techno-dansavonden.

Gevarieerd concertprogramma
Bijzonder aan het gebouw zijn de pleinen, waardoor TivoliVredenburg voelt als een stad in een stad. Het 45 meter hoge gebouw is rondom de oude symfoniezaal geplaatst. In totaal vind je er vijf verschillende zalen die allemaal op dezelfde avond een concert geprogrammeerd kunnen hebben. TivoliVredenburg is daarnaast een ideale festivallocatie waar publiek door zalen, pleinen en foyers kan lopen, op zoek naar nieuwe ontdekkingen. Op de begane grond vind je eetcafé Het Gegeven Paard en restaurant Danel waar je voorafgaand aan of na afloop van een concert terecht kunt voor een hapje en een drankje. 

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Geen faciliteiten Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Faciliteiten zijn toegankelijk Voor doven of slechthorenden Speciale apparatuur is aanwezig Voor bezoekers met een assistentiehond Toegestaan, opvang voor assistentiehonden aanwezig