WT Urban Kitchen

Contact

Adres:
Heuveloord 25 A
3523 CK Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Wat een locatie en wat een uitzicht vanaf de watertoren Utrecht! Verdeeld over drie niveaus kun je lekker borrelen, dineren, vergaderen met een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast is er de mogelijkheid van private dining en zelfs trouwen boven op de toren! Bij WT Urban Café & Kitchen heb je de keuze uit een 3-, 4- of 5- gangen diner.

Bij binnenkomst heb je meteen door dat originele details van de watertoren gecombineerd zijn met het huidige concept. De oude waterleidingen gecombineerd met de ronde lampen, groene tegels en strakke designerstoelen geven een industriële look aan het pand. De 9e verdieping van de toren is het toneel van een gezellig café. Je kunt hier plaats nemen bij één van de kleine raampjes, zodat je al een glimp opvangt van het mooie Utrecht. Misschien nog wel veel leuker is de 10e verdieping. Bovenop de toren is namelijk een glazen paviljoen gebouwd waar je een plekje kunt reserveren, zodat je een waanzinnig panoramisch uitzicht over de stad hebt. En bij mooi weer kan de schuifpui open!

Openingstijden

  • elke maandag17.30 - 00.00 uur
  • elke dinsdag17.30 - 00.00 uur
  • elke woensdag17.30 - 00.00 uur
  • elke donderdag17.30 - 00.00 uur
  • elke vrijdag12.00 - 00.00 uur
  • elke zaterdag12.00 - 00.00 uur
  • elke zondag12.00 - 00.00 uur

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Geen faciliteiten Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Bijna alle faciliteiten zijn toegankelijk Voor doven of slechthorenden Geen faciliteiten Voor bezoekers met een assistentiehond Toegestaan