Mary K Hotel ****

Contact

Adres:
Oudegracht 25
3511 AB Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Dit boetiek hotel bevindt zich in een prachtig monumentaal pand aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht. Het heeft tien unieke hotelkamers van verschillende grootte en uitstraling, welke door Mary K zelf samen met verschillende Utrechtse kunstenaars zijn vormgegeven. In de gezellige lobby geniet je van een heerlijk biologisch ontbijt met een tijdschrift of krantje erbij. Of kom gewoon even ontspannen onder het genot van een drankje binnen of buiten in de tuin. Onder het hotel bevindt zich een prachtige 14e-eeuwse werfkelder die is getransformeerd tot kamer 10: een superdeluxe hotel-appartement.

Een overnachting in Mary K is bovendien heel duurzaam, want het hotel heeft groen ondernemen in alle facetten doorgevoerd. Op deze manier draagt ze graag haar steentje bij aan een beter milieu en een eerlijke wereld.

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Er is 1 kamer aangepast voor minder validen Voor blinden of slechtzienden Geen faciliteiten Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Faciliteiten zijn beperkt toegankelijk Voor doven of slechthorenden Geen bijzonderheden Voor bezoekers met een assistentiehond Niet toegestaan