Grand Hotel Karel V

Contact

Adres:
Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Een veertiende-eeuws klooster, hartje Utrecht. Ooit was Grand Hotel Karel V het thuis van middeleeuwse ridders, priesters en keizers. Vandaag de dag is het een van de meest verrassende plekken van de stad. Betreed dit monument, gelegen rondom een inspirerende binnentuin. Dwaal door de verhalen, ontspan in de spa en geniet van sprankelende gastronomie aan de voet van de Domtoren. Ontrafel de geheimen van dit iconische hotel, verborgen op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar historie.

Grand Hotel Karel V is een prachtig 5-sterrenhotel met historische allure. Aan de rand van de binnenstad, op loopafstand van musea, restaurants en de Dom ligt het stijlvolle hotel Karel V. Het hotel beschikt over 121 hotelkamers met elk een unieke sfeer en uitstraling. Van comfortabel slapen tot vorstelijk overnachten, Karel V is een heerlijke plek om de nacht door te brengen.

Als gast kun je daarnaast gebruik maken van het wellnessgedeelte met sauna, stoombad, jet stream bad en fitnessruimte. Op een mooie dag kun je prachtige wandelingen maken door de omliggende tuinen en in het Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5 word je op culinair niveau in de watten gelegd.

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Geen faciliteiten Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Faciliteiten zijn toegankelijk Voor doven of slechthorenden Doventolk op verzoek Voor bezoekers met een assistentiehond Toegestaan