Greek Dutch Expo Festival

Contact

Adres:
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Feel, Taste & Live Greece!

De sociale onderneming “Griekenland Overal” organiseert het grootste Grieks-Nederlandse evenement van het jaar! Kom gezellig langs om de Griekse cultuur te beleven, jouw horizon te verbreden en nieuwe (zakelijke) contacten te maken.

Meer dan 35 exposanten, 20 artiesten & kunstenaars uit Griekenland en Nederland zijn aanwezig met een zeer divers aanbod van traditionele culinaire producten, tentoonstellingen van wonderlijke volkskunst en live optredens van Griekse muzikanten: “Van Chatzidakis tot de Egeïsche zee”.

Tijdens dit driedaagse festival wordt het publiek een kijkje in de rijke Griekse cultuur meegenomen. Je proeft het heerlijke eten, de gezellige sfeer, de kunst en muziek die Griekenland te bieden heeft.

Het Greek Dutch Expo Festival wordt voor de tweede keer in Nederland gehouden. Het doel is het aantrekken van particulieren, bedrijven en organisaties die netwerken, promotie- en advertentiekanalen zoeken in Nederland. Thema`s als toerisme en handel staan centraal. Daarnaast worden B2B-bijeenkomsten gehouden met lokale commerciële en zakelijke agenten.

Prijzen

  • van € 5,00 tot € 10,00

Reviews