Ultrasonic Festival

Contact

Adres:
Maarsseveense plassen
Gageldijk 71
3602 AG Maarssen
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Het moment van de waarheid. Jij en je vrienden gaan naar het leukste festival van het jaar. Maar wie o wie zorgen er voor de muziek? We houden je niet langer in spanning! Het meest diverse feest van de lage landen voorziet je van al wat beukt, swingt, danst en meer! Ben jij klaar voor de volledige line-up van Ultrasonic Festival 2015? Ready or not, here it comes!

De magnifieke mainstage, dit jaar vetter dan ooit, heeft Bingo Players, Tujamo, Glow In The Dark en meer voor je in petto.

Hou je juist van hard, dan ga je natuurlijk naar Hardlife. Van Zatox tot Radical Redemption en Artifact, stampen zul je!

Hipster brengt het neusje van de spreekwoordelijke zalm als het om eclectic en urban gaat. The Partysquad, Dyna en Childsplay laten je bouncen. Wieg die heupen heen en weer!

Latin Lovers brengt je in tropische sferen, met toppers Benny Rodriguez, Gregor Salto en Roog.

Rockit, sinds jaar en dag de hofleverancier van de beste techno en deephouse, haalt De Sluwe Vos, rockster Olivier Weiter, lokale heldin Rachelle Grooten en meer naar Ultrasonic. Let’s go one deeper, gewoon, omdat het kan!

Wanneer

  • zaterdag 29 juli 2017

Reviews