UITGESTELD: Pop-up Restaurant SterkWater in Fort Rijnauwen

Contact

Adres:
Fort Rijnauwen
Vossegatsedijk 5
3981 HS Bunnik
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

SterkWater is een reizend restaurant dat de geschiedenis en ook het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt. Kenmerkend zijn de lange eettafels met plaats voor iedereen, de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. SterkWater is van de makers van De Maaltuin dat verschillende volledig uitverkochte edities in de Botanische Tuinen van Utrecht en Rotterdam en bij Paleis Soestdijk organiseerde.

In een jaar tijd wordt op 3 forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie een tijdelijk restaurant opgezet. Tijdens de avond beleef je de geschiedenis van het grootste geheim van Nederland. In gerechten, verhalen, muziek en op vele andere manieren wordt deze tot leven gewekt. Van 2 t/m 12 april opent SterkWater haar deuren op Fort Rijnauwen. 

In april is SterkWater te gast bij Staatsbosbeheer op het grootste en groenste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie! Met bijna 32 hectare is dit het huzarenstukje van de linie. In 1872 door koning Willem III geopend. SterkWater opent voorzichtig de poort en neemt je mee over het fort, naar flank batterij 4. Een magische, groene oase in de randstad. Ontdek tijdens SterkWater de verborgen schatten op fort Rijnauwen.

Wanneer

  • Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement uitgesteld. Bekijk de website van het evenement voor de meest actuele informatie.

Prijzen

  • € 54,95 Inclusief welkomstdrank, amuse en vier-gangen diner en koffie/thee.

Reviews