Hoogt on Tour

Contact

Adres:
Diverse locaties
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Al meer dan 30 jaar vertoont Filmtheater 't Hoogt films die inhoudelijk of artistiek gezien bijzonder zijn. Regelmatig zijn er bijzondere projecten en speciale voorstellingen op het gebied van filmeducatie. Zoals grote en kleine festivals, retrospectieven, symposia, lezingen en de vertoning van zwijgende films met live muziek.

't Hoogt heeft begin 2019 afscheid genomen van de vaste locatie in de Utrechtse binnenstad. Sindsdien is ’t Hoogt met "Hoogt on Tour" op tournee met filmvertoningen op diverse locaties in de stad. Voor specifieke doelgroepen selecteert en programmeert ’t Hoogt unieke films, documentaires en klassiekers.

ZIMIHC theater Stefanus met CineCuisine
Op vrijdagavond, een avondje uit in Overvecht met CineCuisine; culinaire filmavond uit verschillende werelddelen. ’t Hoogt programmeert een speciale film uit de regio en ZIMIHC theater Stefanus verzorgt een passend buffet en live-muziek.

Metaal Kathedraal met CineMekka
Onderuitgezakt film kijken onder de eeuwenoude spitsbogen van het Hemelryck bij de cultureel ecologische broedplaats Metaal Kathedraal. Rondom een bepaald thema selecteert Hoogt On Tour elke 1e zondag van de maand een prachtige film en verzorgt Metaal Kathedraal een verrassend en bijpassend randprogramma. Na afloop van de film is het mogelijk om bij Metaal Kathedraal te eten.

De Nijverheid met CineArt
Elke laatste donderdag van de maand, een filmavond omlijst met een inspirerend randprogramma dat is opgesteld door kunstenaars van de Nijverheid of hun vrienden. Vooraf kunnen de bezoekers ter plekke genieten van een maaltijd van een van de koks die aan De Nijverheid is verbonden. Verwacht het onverwachte, het vreemde en vooral een gezellige en verrassende avond.

De Parel van Zuilen met CineMuziek
Muzikale filmavonden in de Parel van Zuilen. Elke derde woensdagavond van de maand ben je welkom voor een mooie en interessante muziekfilm of documentaire.

 

Wanneer

  • donderdag 30 mei 2019om 20.30 uur

Prijzen

  • van € 8,00 tot € 10,00 Reserveren voor films kan online via hoogt.nl. Het aanbod van 't Hoogt is ook thuis te bekijken via hoogt.nl/picl

Reviews