Dagje uit met Thomas in Spoorwegmuseum

Contact

Adres:
Het Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Het hele museum staat in het teken van Thomas de Stoomlocomotief. De echte Thomas de Stoomlocomotief is onder stoom en rijdt ritjes op het museumterrein. De Dikke Controleur, het enige menselijke personage uit de tv-serie, is aanwezig en gaat met de kinderen op de foto. Er zijn grote speelkleden waar gespeeld en gebouwd kan worden met Thomas speelgoed. In de museumhal zingen acteurs en actrices ieder uur liedjes uit de Thomasmusical, na afloop kan iedereen met hen en Thomas op de foto. Verder is er een voorleeshoek, een Thomas-bioscoop en kunnen kinderen geschminkt worden als Thomas.

Prijzen

  • van € 12,50 tot € 17,50
  • Voor het evenement geldt een aparte kaartverkoop waarbij de entree gereguleerd is via tijdsblokken. Op maandag 1 april om 12.00 uur gaat de kaartverkoop van start. De eerste kaarten worden online verkocht met een ‘early bird’ korting, kaarten kosten dan €12,50 (i.p.v. €17,50 regulier tarief). Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar zijn er speciale peutertickets te koop (€4,00 met early bird korting i.p.v. €5,00 regulier tarief). Ben er snel bij, voor de early bird actie zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op = op!

    Aan de kassa kost een ticket €17,50 voor volwassenen en. €5,00 voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Museumkaarthouders hebben gratis entree en kunnen niet reserveren.

Reviews