Utrecht International Comedy Festival

Contact

Adres:
TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Het Utrecht International Comedy Festival 2019 vindt plaats op 8 en 9 maart. Van politieke humor tot woordgrappen. Van beeldschone liedjes tot fysieke humor waarbij de artiest over het publiek heen kruipt. Van Nederlandstalige legendes tot de nieuwste Engelstalige talenten: op het UICF maak je het mee!

Tijdens de twee avonden van het UICF komen alle vormen van stand-up comedy aan bod. En door de ontspannen opzet van het programma, dat zich afspeelt verdeeld over zeven zalen, is het ook een festival dat leuk is voor jong en oud. Of je als comedy-junkie nou zin hebt om acht shows achter elkaar te kijken, of dat je liever één of twee shows wil zien en tussendoor met een lekkere bak eten van de Food Street wat wil bijkletsen met vrienden: op het UICF is er ruimte voor iedereen.

Het is deze unieke combinatie van een uitgebreid aanbod, een relaxte sfeer, een uitgekiend programma met oude rotten en nieuw talent én het geheel Engelstalige deel van het programma, dat het UICF essentieel maakt voor zowel de hardcore comedyliefhebber als degene die voor het eerst kennis maakt met een van de meest vitale kunstvormen die dit land rijk is.

Prijzen

  • van € 32,75 tot € 70,75

Reviews