Grand Opening van de eerste LEGO® Store in Nederland!

Contact

Adres:
Hoog Catharijne
Godebaldkwartier 54
3511 DX Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Je bent van harte welkom bij de Grand Opening van de eerste LEGO® Store in Nederland! Kom vanaf vandaag tot en met zondag 10 november langs en geniet van leuke speelmogelijkheden, exclusieve aanbiedingen en nog veel meer!

Vanochtend werd de LEGO® Store officieel geopend door groot LEGO-fan wethouder Klaas Verschuure (wethouder voor ruimtelijke ontwikkeling, economische zaken, circulaire economie bij de Gemeente Utrecht) de. De Grand Opening van de eerste Nederlandse LEGO® Store bestond uit een officiële ceremonie waarbij de wethouder onder het toeziend oog van leden van de AFOL-community (Adult Fan of LEGO®) een lintje doorknipte, samen met twee kinderen die vooraan de rij stonden. “Het is een grote eer om de eerste LEGO® winkel van Nederland te mogen openen in Utrecht, in Hoog Catharijne,” vertelde wethouder Klaas Verschuure.

Treed tijdens de Grand Opening binnen in de LEGO® HIDDEN SIDE en vang spoken aan boord van de spokenjachtschoolbus. De LEGO® schoolbus is gedurende deze vier dagen te vinden op het Stationsplein. Alle deelnemers krijgen een certificaat en spokenmasker.

Daarnaast kun je op de foto met de officiële LEGO® Domtoren die op de eerste verdieping tussen Miss Etam, G-star en Dunkin Donuts in Hoog Catharijne opgebouwd zal worden. Tot en met 10 november vind je dus niet één maar twee Domtorens in Utrecht! De tweede versie is gemaakt van LEGO® stenen en in totaal twee meter hoog.

Niet alleen rondom het Stationsplein zijn er leuke dingen te beleven, ook in de gloednieuwe LEGO® Store zijn er mooie aanbiedingen. Vanaf een besteding van €35 ontvang je gratis het LEGO® rendier en vanaf €125 ontvang je gratis de exclusieve winkelset van LEGO! En er is meer! Iedereen krijgt een gratis I "hartje" LEGO® Store Utrecht steentje bij een bezoek in de LEGO® Store in de Zuidpassage (zolang de voorraad strekt)!

In de LEGO® Store krijg je de kans om mee te bouwen aan Build To Give. Sinds 2018 kwam LEGO® met een initiatief om in samenwerking met goede doelen hulpbehoevende kinderen te ondersteunen. Bouw in de LEGO® Store een klein kerstornament en post deze op social media of via de LEGO® Life app met #buildtogive. Voor elk bouwwerk doneert LEGO® één LEGO® set aan een kind in nood. LEGO® hoopt 1 miljoen LEGO® sets te kunnen doneren! Vorig jaar was Build To Give een groot succes. De campagne loopt tot en met 31 december 2019.

Kortom, het wordt een feestelijke opening! Ben jij een LEGO-fan? Kom dan vanaf donderdag 7 november naar de LEGO® Grand Opening in Hoog Catharijne!

Reviews