Utrecht Skate Parade

Contact

Adres:
Lucasbolwerk 0
3512EJ Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht door en rond Utrecht.

De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ's. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.

Doordat de parade wordt ondersteund door de gemeente en de politie, rijd je over de openbare weg. Je hebt dus altijd het beste asfalt onder je skates! De tocht is rond de 25 kilometer en duurt ruim 2 uur. Halverwege pauzeer je op een leuke plek zoals bijvoorbeeld het Griftpark of het Wilhelminapark, maar ook buiten de stad op geweldige locaties.

Dus kun je skaten, kom dan op vrijdag om 19:45 naar het Lucasbolwerk en rijd mee met de gezelligste skatetocht van Nederland!

De skateparade is bestemd voor skaters. Het is dus alleen toegestaan om aan de tocht deel te nemen op skates of rolschaatsen. Fietsers, skateboarders, kinderwagens, etcetera zijn niet toegestaan, omwille van de veiligheid van jezelf en van de skaters! Tijdens de tocht is het verboden om alcohol te nuttigen.

Wanneer

  • elke vrijdag t/m 29 september 201720.00 - 22.00 uur

Reviews