UITGESTELD: Foodtruck Festival TREK

Contact

Adres:
Griftpark
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Van donderdag 28 tot en met maandag 1 juni strijkt het grootste rondreizende foodfestival van Nederland weer neer in Utrecht. Tijdens het lange Pinksterweekend kunnen Bourgondiërs uit de wijde omgeving in het Griftpark genieten van de lekkerste streetfood gerechtjes die met liefde bereid worden in de mooiste mobiele keukens. Festival TREK staat tevens garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. Het gratis toegankelijke festival is geschikt voor zowel jong als oud.

Foodfestival plus
Alleen de beste en mooiste foodtrucks komen door de strenge selectie van Festival TREK. Er wordt rekening gehouden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een gevarieerd aanbod, met voldoende keuze voor vegetariërs en veganisten. Bezoekers weten het festival ook te vinden vanwege de ongedwongen sfeer en het verrassende entertainment met acts en optredens van regionaal talent. Zo staan er op het festivalterrein een gemeentehuis, kerk, theatertent en verschillende kermisklassiekers. ’s Avonds kunnen bezoekers zich uitleven bij de Silent Disco en een DJ die met de beste hits van vroeger iedereen in beweging krijgt.

Wanneer

  • dagelijks t/m 1 juni 2020
  • Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is dit evenement uitgesteld. Bekijk de website van het evenement voor de meest actuele informatie.

Reviews