Lepeltje Lepeltje

Contact

Adres:
Park Lepelenburg
Lepelenburg 0
3512 NJ Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt voor de tweede keer neer in Park Lepelenburg in Utrecht. Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd terwijl er toffe bands en DJ's spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal met allerlei leuke activiteiten. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor heerlijke dagen parkhangen. 

“De eerste editie van Lepeltje Lepeltje in Utrecht smaakte absoluut naar meer. We kijken er enorm naar uit om weer drie dagen bourgondisch te genieten in het prachtige Lepelenburg.” 
- Maurice van de Berkt, organisator

Eten
Mobiele keukens serveren vers bereid, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.   

Muziek
Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ's de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt. 

Kinderen
Voor de kleinste bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen. 

Meedoen?
Lepeltje Lepeltje werkt graag samen met Utrechtse partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien aan wat je in huis hebt? Of speel je in een toffe band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 29 juni 2018 t/m 1 juli 2018

Reviews