Kerstproductie Alone@Home

Contact

Adres:
Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Wat moet je doen als je moeder die gescheiden is, een relatie krijgt met de vader van je grootste pestkop? En nog erger, als je veroordeeld wordt om samen op het huis te passen omdat de ouders er een weekje tussenuit gaan? Saai wordt het niet, want twee inbrekers hebben het op een miljoenenschat in het huis gemunt. Jip en Puk, allebei 10 jaar, zijn veroordeeld tot elkaar en moeten samenwerken om te voorkomen dat ze ten prooi vallen aan de criminelen. Slagen ze erin hun wederzijdse afkeer te overwinnen en de inbrekers te slim af te zijn? En wat wil die griezelige buurman toch? Alone@home brengt een ode aan de kracht van de verbeelding en laat zien hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap en kwetsbaarheid, en over ouders die hun kinderen nét iets te veel verantwoordelijkheid geven.

Na ‘Jungleboek’ en ‘Beauty en het beest’ opnieuw een prachtige titel voor onze jaarlijkse grote kerstproductie. Met ‘Alone@Home’ hebben we in de kerstvakantie het perfecte familie-uitje in huis. Jong en oud zullen zeker smullen van deze verrukkelijke komedie met slapstick, aanstekelijke livemuziek, spannende stunts én natuurlijk een vette knipoog naar de bijna gelijknamige filmklassieker uit 1990

Een ‘geräuschmacher’ schept met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor, de livemusici spelen heerlijke liedjes van Gouden Kalf-winnaar Helge Slikker.

‘Alone@Home’ is niet alleen een vermakelijke komedie, maar gaat ook over pesten en gepest worden en over hoe ieder kind soms worstelt met onzekerheid. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid, gespeeld door een ijzersterke cast.

Prijzen

  • van € 10,00 tot € 25,50

Reviews