Rondleiding door Wijk C

Contact

Adres:
Nederlands Volksbuurtmuseum
Waterstraat 27
3511 BW Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Rondleidingen

Voor individuele bezoekers

Iedere eerste zaterdag van de maand om 12.00 uur is er een diavoorstelling en rondleiding door Wijk C. Onder leiding van een deskundige gids krijg je uitleg over het ontstaan van de wijk en maak je een wandeling door de buurt. Daardoor krijg je een compleet beeld van de grote verschillen tussen toen en nu en van het dagelijks leven in de volksbuurt in de 19de en 20ste eeuw.

De kosten bedragen € 7,50 inclusief toegang tot het museum, de Museumkaart is voor deze activiteit niet geldig. Aanmelden is niet nodig, maar kan via info@volksbuurtmuseum.nl.

Aanvang: 12.00 uur op de eerste zaterdag van de maand.

Voor groepen

De groepsrondleiding bestaat uit een diapresentatie met beelden uit het oude Wijk C, met aansluitend een rondleiding met een gids door de huidige wijk. De rondleidingen kunnen telefonisch of per e-mail besproken worden. De duur van de diapresentatie-rondleiding is ca. twee uur, maar kan in overleg aangepast worden. Reserveren minimaal twee weken van te voren. Kosten: € 65,– voor de eerste tien personen; voor iedere deelnemer extra wordt € 2,50 gerekend.

Wanneer

  • elke maand op de zaterdag van de maandom 12.00 uur

Prijzen

  • € 7,50

Reviews