Fiets je eigen Vuelta!

Contact

Adres:
Bergweg 10
3958 AB Amerongen
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Op 17 december wordt in Madrid het volledige parcours van de Spaanse wielerronde La Vuelta bekendgemaakt. De eerste drie etappes van La Vuelta 2020 worden in Nederland verreden. Een week voorafgaand aan La Vuelta Holanda heeft iedereen de kans om zijn of haar eigen Vuelta te fietsen. Op 8 en/of 9 augustus kun je meedoen aan de officiële toertochten.

De tochten worden zoveel mogelijk verreden op het parcours waar de professionele wielrenners een week later ook zullen fietsen. Op 14 augustus 2020 start namelijk de 75e editie van La Vuelta met een ploegentijdrit in Utrecht. In totaal voert de Vuelta ruim 400 kilometer door ons land. Na de tijdrit volgt een etappe van Den Bosch naar Utrecht. De derde etappe wordt gereden door Noord-Brabant met Breda als start-en finishpunt. 

Afstanden
Op zaterdag 8 augustus start ook de Toerversie van La Vuelta Holanda in Utrecht. Op zondag 9 augustus vertrekken de toertochten vanuit Breda. Er zijn op beide dagen vier afstanden te fietsen: 35, 75, 110 en 150 kilometer. Onderweg zijn verzorgingsposten en bij de finish worden deelnemers feestelijk en in Spaanse sferen onthaald. Het wordt een sportief feest voor iedereen: voor de racefietser als ook voor de gezelligheidsfietser.

Tickets
De inschrijving is vanaf 17 december geopend. De eerste duizend inschrijvers krijgen een early bird-korting van 5 euro. Bij inschrijving voor de 75, 110 of 150 kilometer ontvang je automatisch een speciaal ontworpen Toerversie La Vuelta Holanda wielershirt. Voor bedrijventeams is een speciaal arrangement. Kijk voor meer informatie en tickets op: www.toerversievuelta.nl 

Goede doel
Als je een ticket koopt voor de toertocht kun je een bijdrage doneren aan het Fonds Gehandicaptensport. Met de opbrengst worden onder meer lokale sportverenigingen ondersteunt in het opstarten en uitbreiden van sportaanbod voor mensen met een handicap. Volg @toerversielavueltaholanda op Instagram en Facebook.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 8 augustus 2020 t/m 9 augustus 2020

Prijzen

  • Je kunt je inschrijven voor alle afstanden. De route start en finisht in Utrecht: de wielerstad waar een week later La Vuelta ook zal starten. Op deze routes fiets je zoveel mogelijk over het officiële parcours van de eerste etappes van La Vuelta Holanda.

Reviews