De waanzinnige boomhut doe expo 2018

Contact

Adres:
Fort Vechten
Achterdijk 2
Bunnik
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

De kinderboekenserie De waanzinnige boomhut is enorm populair. Andy Griffiths is de auteur en Terry Denton de illustrator. Hun werk is meermaals bekroond. Inmiddels is het zevende boek uit en de boomhut telt  al 91 verdiepingen! Andy en Terry beleven en creëren de meest fantasievolle avonturen. Er zijn reuzenhaaien, een bananenvergroter, een tijdmachine, een reuzenspinnenweb en de groenten maken mensensoep. Andy en Terry beleven de dolste avonturen en proberen ook nog hun boeken op tijd klaar te krijgen.

In het Waterliniemuseum hebben kunstenaars de wonderlijke wereld van Andy, Terry en Jill verbeeld in objecten en doe- en beleef-opdrachten. In deze doe-expo worden creativiteit en inlevingsvermogen van de bezoekers op de proef gesteld.

Op het grote terrein van Fort bij Vechten kunnen kinderen hun energie kwijt op diverse buitenspeel-kunstobjecten. De doe-expo daagt kinderen uit om te spelen, samen te werken en in de wereld van de boeken te stappen, maar ook in die van hun eigen waanzinnige verhaal. Dus waar wacht je nog op? Kom naar het Waterliniemuseum.

Prijzen

  • Volwassenen€ 9,00
  • Gratis Kinderen t/m 4 jaar
  • Kinderen€ 5,00
  • MJK (Museumjaarkaart)Gratis

Reviews