Gin & Rum Festival

Contact

Adres:
Wolvenplein
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Het vernieuwde Gin & Rum Festival heeft tot nu toe nog niet plaats kunnen vinden, maar er is goed nieuws! Op zaterdag 1 augustus is het dan toch echt tijd voor de eerste editie, en niet zomaar een editie. Tijdens deze Special Edition in de Gevangenis van Utrecht volgen bezoekers maar liefst drie masterclasses inclusief proeverij en worden zij tot slot getrakteerd op een zittende Silent Disco. En dit alles voor een heel mooi prijsje!

Het festival is opgedeeld in vier verschillende shifts van maximaal 90 personen per shift. Bij binnenkomst krijgt iedereen een eigen ginglas om de cocktails in te maken en te drinken tijdens de drie masterclasses. De masterclasses worden verzorgd door Catz Gin, Diplomatico Rum en een verrassing. Tijdens elke masterclass leer je alle in’s en out’s over de desbetreffende gin of rum en krijg je de perfect serve te drinken! Tickets worden verkocht in de volgende tijdslots:

  • 13.00 - 15.00 uur
  • 1500 - 17.00 uur
  • 1700 - 19.00 uur
  • 19.00 - 21.00 uur

Bezoekers kunnen wel al eerder komen of langer blijven dan hun shift en worden dan verwelkomd op het terras van de Gevangenis Wolvenplein waar niet alleen heerlijk streetfood verkrijgbaar is, maar ook twee Gin Huizen staan. En dat zijn niemand minder dan Bobby’s en Gin Mare. Zij mixen en verkopen gedurende het festival de lekkerste cocktails, terwijl Bobby’s ook nog eens gezellige deuntjes draait in de zittende Silent Disco. Hier gaan de voetjes van de vloer, de handen in de lucht, niets is te gek zolang je bips maar op de stoel blijft!

Prijzen

  • € 18,50 Een ticket voor deze Special Edition kost €18,50 inclusief glas, drie masterclasses met bijhorende cocktail, toegang tot de Silent Disco en servicekosten en zijn online verkrijgbaar.

Reviews