Voorjaarsvakantie in Sonnenborgh

Contact

Adres:
Sonnenborgh Museum en Sterrenwacht
Zonnenburg 2
3512 NL Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Kom alles te weten over het heelal in de voorjaarsvakantie. Ga sterren kijken op één van de Kinderkijkavonden of overdag in het planetarium. Daarnaast bezoek je natuurlijk het vernieuwde museum, waarin je een interactieve reis door het heelal en de monumentale gebouwen.

Het planetarium is een bioscoop in de vorm van een halve bol. Aan de binnenkant zie je de sterrenhemel geprojecteerd. Alsof je op een mooie heldere avond naar de sterren kijkt! Ga mee op een reis door het heelal en bekijk de maan, sterren en planeten van heel dichtbij. Tijdens de Kinderkijkavonden beklim je de trappen van de sterrenkoepels en neem  je een kijkje door de telescopen van Sonnenborgh. In de lezing ontdek je alles over de maan, planeten en sterren. 

Planetarium: zondag 24 februari, dinsdag 26 februari, woensdag 27 februari, donderdag 28 februari, vrijdag 1 maart, zondag 3 maart. Op zondag starten de voorstellingen om 14.00/15.00/16.00 uur, overige dagen voorstellingen om 13.00/14.00/15.00 uur.
Kinderkijkavonden: zaterdag 23 februari, woensdag 27 februari, donderdag 28 februari, zaterdag 2 maart van 19.30 tot 21.00 uur.

Kijk op de website van Sonnenborgh voor prijzen en tickets. 

Wanneer

  • Sonnenborgh Museum & Sterrenwacht is gesloten op maandag en zaterdag

Reviews