Plastic Wake Up Call

Contact

Adres:
Driebergseweg 10
Zeist
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Tussen 20.30 uur en 21.30 uur gaat wereldwijd het licht één uur uit om aandacht te vragen voor een duurzame toekomst voor de aarde. WWF-regioteam Utrecht e.o. organiseert al enkele jaren met succes een groots Earth Hour evenement op het WWF-hoofdkantoor in Zeist. Dit jaar belooft het weer een gezellige en unieke avond te worden, bomvol inspirerende sprekers, workshops, kinderactiviteiten, diner bij kaarslicht met livemuziek en nog veel meer.

Plastic Wake Up Call

In navolging van het succesvolle Plastic Vissen in de Utrechtse grachten evenement in oktober jl. is het thema ‘plastic vervuiling’ dit jaar ook het hoofdthema voor het Earth Hour evenement. De avond wordt geopend door Kees Diepenveen, wethouder Ruimtelijke Ordening van gemeente Utrecht, waarna deelnemers zich kunnen laten informeren en inspireren door diverse duurzame organisaties. Een greep uit de sprekers/workshops: Eetbare Plastic Soep, Bamboo Brush Society, Mambeco, Lekker Sapje en Upcycling. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Interactief kidsprogramma

Nieuw dit jaar is het interactieve kinderprogramma. Speciaal voor de jongste gasten is er een speurtocht rondom het WWF-hoofdkantoor, een workshop plastic recyclen en een presentatie van Lilly’s Plastic Pick Up. Deze jongedame is al tijden actief bezig met het plastic probleem en met behulp van haar initiatief vraagt ze hier aandacht voor. Naast dit alles kunnen de kinderen samen met hun ouders ook nog genieten van de film A Plastic Ocean.

Klokslag Earth Hour

Om 20.30 uur exact gaat het licht uit en genieten de aanwezigen van een duurzaam diner verzorgd door Saskia Beersten bij kaarslicht waarbij het Veerle Koens Jazz ensemble zorgt voor muzikale ondersteuning.

Prijzen

  • € 12,50
  • Let op! Er is plek voor maximaal 150 personen, dus schrijf je op tijd in.

Reviews