Utrecht Tapt Festival 2018

Contact

Adres:
Julianapark
Julianaparklaan
3553 HK Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Ook dit jaar kan er weer genoten worden van heel veel bier en goed eten. Ook is er net als vorig jaar weer veel te doen, waaronder beerpong en dans je tot in de late uurtjes op een goeie mix van live artiesten en dj’s.

Bier smaakt eigenlijk altijd wel naar meer. En festivals ook. Zo ook de editie in Utrecht. De twee organisatoren Nick & Simon hadden niet durven dromen dat de eerste editie van Utrecht TAPT Festival vorig jaar zo’n groot succes werd. “Bijna 4.000 bezoekers over het hele weekend, geweldig. Dat hadden we gehoopt maar zeker niet verwacht” Zo zegt Simon van het naambroeders duo Nick & Simon. Ze worden inmiddels de Nick & Simon, niet van de palingsound maar van het speciaalbier genoemd.

Net zoals vorig jaar zal de zaterdag van Utrecht TAPT Festival wederom de zogenoemde ‘Festival’ editie naam dragen. Alleen als je 18 jaar en ouder bent mag je naar binnen. Ook zijn kinderen en/of baby’s op deze zaterdag niet welkom. Op de vraag waarom dit eigenlijk is geeft het bierduo aan dat dit een bewuste keuze is. “We hebben niks tegen kinderen en/of baby’s maar als vader zijnde weet ik wel dat je anders uit gaat als je kind erbij is. Papa en mama moeten gewoon ook even helemaal los kunnen gaan. En als je geen kinderen hebt is het ook wel lekker als die dan niet onder je benen door rennen. Daarom zaterdag de festival editie.”

Op de zondag van Utrecht TAPT zijn alle leeftijden welkom en hebben kinderen tot 18 jaar gratis entree. Met de nodige kinderactiviteiten, ijsjes en appelsapjes is menig kind blij. Net zoals de ouders dat zijn met de lekkere biertjes die chillend in het gras gedronken kunnen worden. Dat alles uiteraard met een lekker muziekje op de achtergrond van diverse artiesten. 

Prijzen

  • van € 5,50 tot € 8,50

Reviews