Winter Station

Contact

Adres:
Het Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 1
3581 XW Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

In de kerstvakantie zet het Spoorwegmuseum met Winter Station een lange traditie voort. Voor de 20ste keer komt het hele museum in winterse sferen met guirlandes, kerstbomen, kampvuurtjes en ontelbaar veel lichtjes. 

Winter Station staat garant voor een gezellige en sfeervolle dag uit. Er is een gevarieerd programma met dagelijks livemuziek, koek en zopie en allerlei leuke activiteiten voor de kinderen zoals knutselworkshops, schminken en marshmallows roosteren. In de museumhal ligt een echte ijsbaan waar je rondjes kunt schaatsen om een antieke stoomlocomotief. En door het hele museum heen ruik en proef je de lekkerste winterse spijzen: de koek en zopie mag natuurlijk niet ontbreken.

Naast alle winterse gezelligheid zijn tijdens Winter Station alle attracties van het Spoorwegmuseum in vol bedrijf. Maak een spannende rit door het donker in Stalen Monsters, doe een audiotour in de Grote Ontdekking of maak een doldwaze treinrit door de tijd in de Vuurproef. Acteurs spelen in het theater voorstellingen over de Oriënt Express, in het Modellenmagazijn vind je de meest bijzondere modeltreinen van het museum. En vergeet vooral niet het Techlab te bezoeken waar je van alles leert over de techniek achter de trein.

Tickets
Winterstation is te bezoeken met een regulier entreebewijs. Koop je ticket online en loop langs de rij of koop een Dalurenticket voor na 15.00 voor € 7,50.

 

Prijzen

  • € 17,50 Dalurenprijs na 15.00 uur €7,50! (alleen online)

Reviews