Showman's Fair 2018

Contact

Adres:
Berlijnplein 100
3541 CM Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Van donderdag 23 t/m zondag 26 augustus beleeft de Showman’s Fair haar derde seizoen op het Berlijnplein in Utrecht Leidsche Rijn. Showman’s Fair is een reizend theaterfestival met korte acts van artiesten uit allerlei disciplines. De artiesten experimenteren bijzondere theatertenten en podia. Niets is af, alles kan en voorstellingen ontstaan soms ter plekke. Het leukste festival voor groot en klein. Met dagelijks een optocht, een gezamenlijk diner, voorstellingen kijken en daarna dansen bij de live band. Een festivalsfeer als vanouds in prachtige nieuwe tenten.

Van ’s middags tot ’s avonds laat kan het publiek zappen
Het terrein opent ’s middags met een Grande Parade door de winkelstraat van Leidsche Rijn. Daarna zijn er korte optredens, waarbij het publiek kan zappen van de ene naar de andere voorstelling. Om zes uur gaat iedereen aan tafel. Daarna starten de tentvoorstellingen weer. De avond wordt afgesloten met een band. Kom shows kijken, terrashangen, eten en dansen op de Showman’s Fair.

Speeldata van donderdag 23 t/m zondag 26 augustus 2018

Open: Donderdag 23 t/m zondag 26 augustus vanaf 14.00 – 0:00 uur (zondag tot 22:00 uur).
Entree gratis. Voorstellingen € 3,-

Showman’s Fair diner dagelijks € 17,50.
Spektakeldiner: vrijdag 24 augustus Diner der Componisten, driegangen-spektakel-diner € 25,- p.p. Reserveren via www.showmansfair.nl

Locatie: Berlijnplein, Leidsche Rijn, Utrecht, naast de Cinemec en station Leidsche Rijn

 

Reviews