Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel

Contact

Adres:
Hagenouw Eten & Drinken
Godebaldkwartier 255
3511 DR Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Bij het Magic Cabaret Theater Diner wordt je de hele avond in de watten gelegd. De koks bereiden een heerlijk 5-gangen diner voor terwijl je wordt verrast door vele bijzondere acts van Rob en Emiel. Hun veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, stand-up comedy en mentalisme.

Je geniet aan tafel van overheerlijke gerechten en in het geïmproviseerde theater gaat het dak eraf! Niet voor niets werden Rob en Emiel uitgeroepen tot beste van de wereld in hun vakgebied. Misschien heb je hen gezien op televisie? Zij waren eerder te gast bij programma’s als DWDD, Pauw en Witteman en hebben hun eigen tv-programma’s Street Magic, Magic Battle en School Magic.

Al jaren staan zij in de Nederlandse theaters en verzorgen shows voor bedrijven en organisaties over de hele wereld, van Thailand tot Australië en van Dubai tot Amerika. Of je nu komt met je partner, vrienden, familie of met het hele bedrijf: wij beloven je een onvergetelijke avond van hoogstaand niveau.

Wanneer

  • Voor het diner heeft u de keuze uit vlees, vis of vegetarisch (op te geven bij boeking)

Prijzen

  • € 49,50 Voor een 5-gangen diner excl. dranken. Je hebt de keuze uit vlees, vis of vegetarisch (op te geven bij boeking)

Reviews